Verkoopstyling

februari 18, 2016

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Wist u dat kijkers op woningsites in de eerste 15 seconden al bepalen of een huis ‘goed voelt’?

Dat ‘goede gevoel’ is van veel factoren afhankelijk. Met name of mensen zich kunnen voorstellen dat zij er zelf zouden kunnen wonen.
Een huis moet bij kijkers aanvoelen als een ‘thuis’.

Als eigenaar is het vaak lastig om kritisch naar de eigen inrichting te kijken. En voor een koper kan het moeilijk zijn om door de inrichting van de eigenaar te kijken.

Mooi Verkoopstyling is gespecialiseerd in verkoopstyling voor bestaande bouw en nieuwbouw. Met verkoopstyling worden de gebruiksmogelijkheden en de pluspunten van uw woning optimaal in beeld gebracht, wat uitnodigt tot een bezichtiging.

Mooi Verkoopstyling kan u helpen om uw woning te restylen zodat deze voor een zeer breed publiek aantrekkelijk wordt.

Werkwijze

Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek kijk ik wat er nodig is om uw woning verkoopklaar te maken. We bespreken welke zaken u eventueel al zelf kunt (laten) doen, zoals opruimen of een muur schilderen.
Vervolgens maak ik een offerte voor de restyle van de woning, gebaseerd op het benodigde aantal uren en aan te schaffen accessoires.

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de al in het huis aanwezige meubelen en accessoires. Voor een optimaal resultaat is het meestal wenselijk om nog een aantal accessoires aan te schaffen.

Na akkoord van de offerte plannen we een vervolgafspraak en ga ik voor u aan de slag! Ik heb een 'hands on' aanpak. Dat wil zeggen; geen diagnoserapport, maar direct de handen uit de mouwen! Dit geeft een snel resultaat: binnen 1 à 2 dagen is uw woning verkoopklaar gemaakt.

Desgewenst kan ik ook de woningfotografie verzorgen, zodat de woning direct klaar is om op internet geplaatst te worden.